In de Boardroom: Bernd Stahli, CEO NSI

Maandag 11 februari om 20.00 uur ontvangt Jim Tehupuring in uitzending van ‘In de Boardroom’ niemand minder dan Bernd Stahli, de CEO van NSI NV.

NSI NV, de specialist in commercieel (kantoren) vastgoed in Nederland. NSI is misschien niet het meest bekende beursgenoteerde bedrijf, maar wel zeer interessant. Geheel tegen de trend in, wist NSI in 2018 namelijk wel aandeelhouderswaarde te creëren!

Tijdens een interactief gesprek hoort u alles over NSI. Hoe staat de Nederlandse vastgoedmarkt er voor? Waar ziet Stahli kansen en waarom besloot hij de focus van NSI te verleggen naar de kantorenmarkt? Maar ook: wat waren de resultaten over 2018, hoe presteert NSI de afgelopen jaren en hoe ver zijn ze met de herstructurering? En natuurlijk: waarom zouden beleggers in NSI moeten investeren?

In 60 minuten oa:

  • Belangrijke ontwikkelingen in de Nederlandse vastgoedmarkt
  • Bedrijfsstrategie van NSI
  • Resultaten en verwachtingen
  • Aandeel onder de loep: waardering, kansen en bedreigingen
  • Het potentieel van aandelen NSI: de VEB Barometer.

Reserveer nu uw plek (via de aanmeldknop in de video) en krijg de kans om uw vraag voor te leggen aan CEO Bernd Stahli tijdens dit unieke live webinar op maandag 11 februari.

De presentatie van In de Boardroom ligt in handen van beleggingsdeskundige Jim Tehupuring (1Vermogensbeheer). Jim zal in deze uitzending samen optrekken met Real Estate Analist Jaap Kuin (ING).

 

1Vermogensbeheer Euronext