Overtuigd dat het beter kan

1Vermogensbeheer is in 2014 opgericht en in de afgelopen jaren hard gegroeid. In 2018 startte 1Vermogensbeheer haar activiteiten in België.

Wij werken anders dan de banken en traditionele beheerders. Onafhankelijk, transparant en in lijn met het belang van de klant. We zijn ervan overtuigd dat het beter kan. Zo werken wij niet met verborgen commissies of retrocessies, maar bieden persoonlijk beheer met een realistische aanpak, tegen een eerlijk tarief.

1Vermogensbeheer doet met u mee

De start van 1Vermogensbeheer was voor ons een logische keuze. We zijn uit het bancaire keurslijf gestapt en spreken liever de taal van ondernemers.

1Vermogensbeheer bestaat uit een team van professionals met brede achtergrond in de financiële wereld. Gepassioneerde beleggers die 100% achter onze beleggingsmethodieken staan. Voor ons is het logisch dat wij voor u op dezelfde wijze beleggen als voor onszelf.

Bekijk de video:

Maak kennis met het team

Toezicht

1Vermogensbeheer heeft een vergunning op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) en staat als zodanig onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Met een registratie bij de FSMA bedient 1Vermogensbeheer haar klanten in België. Daarnaast wordt onze financiële administratie ieder kwartaal nauwgezet gecontroleerd door een externe accountant. 1Vermogensbeheer is aangesloten bij het Dutch Securities Institute (DSI) en bij het Kifid.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken

Doe de profielscan en ontvang uw persoonlijke beleggingsplan.


Responsive image
1Vermogensbeheer©

Nieuwe 's-Gravelandseweg 27

1405 HK Bussum

035-740 0250
info@1vermogensbeheer.be
dienstverleningsdocumenten· brochure · privacyregelement